Apel de urgenta catre Univers. Obtine informatii cu emisfera dreapta

Apel de urgenta catre Univers. Obtine informatii cu emisfera dreapta
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 25,02 lei
29,43 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Apel de urgenta catre Univers de Robert B Stone. Apel de urgenta iti arata linia ta directa catre o lume unde nu exista ton de ocupat. Ghidul tau asteapta sa preia cererile tale, 24 de ore pe zi, in fiecare zi a saptamanii.
Dr. Robert B. Stone, este autor si co-autor al peste 80 de carti, cu un tiraj de peste un milion de exemplare. Este absolvent al Massachusetts Institute of Technology, membru al MENSA (ce cu[rinde 2% din toate persoanele din lume cu cel mai mare Coeficient de Inteligenta),  si a fost ales membru al Academiei de Stiinta din New York.

AVANTAJELE APELULUI CATRE UNIVERS

„Era timpul ca un scriitor sa aduca in discutie sursa de unde au venit oamenii– celalalt nivel– pentru a stabili o legatura mai stransa, mai directa cu aceasta.”

– José Silva, fondator al Sistemului Silva -

DESCRIERE:

Astazi poti sa incepi sa iti transformi visele in realitate. Ai putea rade si spune in sinea ta,„Sigur, sunt doar vise.” Ai perfecta dreptate.
Recent, oamenii de stiinta au descoperit ca vizualizarea relaxata, cunoscuta ca fiind visarea cu ochii deschisi, activeaza emisfera dreapta a creierului tau. Emisfera dreapta este esentiala pentru vindecare, creativitate, rezolvarea problemelor si ca sa poti sa te bucuri de relatii pline de insemnatate. Chiar mai important, ea este legatura ta cu nivelul spiritual. Procesul este simplu– poti obtine raspunsuri cu emisfera dreapta.

Numarul de pagini: 195
Formatul in cm. (l x L): 14. 5 x 21
Traducerea din limba engleza: George Radu Onica
Titlul original: Celestial 911
Vezi și alte cărți: Apel, Urgenta

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1838 sec