Secretele mintii umane descoperite de Jose Silva

Secretele mintii umane descoperite de Jose Silva
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Motivational
Preț: 28,05 lei
33,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Secretele mintii umane descoperite de Jose Silva de Robert B Stone. Secretele mintii umane este o lectura de neuitat. Te va inspira si te va informa si poate ca iti va schimba viata pentru totdeauna.


Vei descoperi doua beneficii majore pe masura ce citesti aceasta carte. Primul, vei descoperi cum un om a folosit puteri stiintifice si spirituale pentru a dezvolta o metoda care sa iti permita sa iti folosesti mai mult mintea si cum a folosit  acele puteri pentru a depasi opozitia stiintifica si spirituala. Si al doilea, vei afla tehnicile sale pentru atingerea obiectivelor„imposibile” si declansarea solutiilor cele mai ingenioase la probleme„nerezolvabile”. Din acest punct de vedere, cartea este un volum despre cum sa faci aceste lucruri si in acelasi timp si o biografie. Te va invata sa iti transformi mintea intr-o super-minte, conectand-o la insasi sursa inteligentei.
Jose Silva, fondatorul acestei metode, nu a avut nici macar o zi de educatie formala in viata lui. La varsta de sase ani, el era sustinatorul familiei, vanzand ziare si lustruind pantofi. El a mers chiar si mai departe, devenind un om de afaceri de succes, un inventator si un specialist in electronica, castigand multe brevete in domeniu.În 1966, Jose Silva a prezentat public incununarea realizarilor sale– Sistemul Silva de Autocontrol Mental. Pana astazi, peste zece milioane de oameni din intreaga lume au urmat acest curs si au aplicat principiile prezentate in acesta, pentru a-si mari succesul profesional, fericirea personala si sanatatea fizica si mentala.


Numarul de pagini: 198
Formatul in cm. (l x L): 14. 5 x 21
I. S. B. N.: 978-606-92529-0-1
Traducerea din limba engleza: George Radu Onica, Livia Popescu-Flitan
Titlul original: The man who tapped the secrets of the human mind and the method he used– Jose Silva
Vezi și alte cărți: Secretele, Mintii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1758 sec