Apiterapia - Cristiana Antonescu

Apiterapia - Cristiana Antonescu
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 5,60 lei
7,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dovezile practicii apiterapiei se pierd in negura timpurilor. S-au gasit imagini pictate in pesteri (Bicorp, Spania), din perioada epocii de piatra, care infatiseaza  extragerea de catre om a mierii din scorburi.
Papirusiri egiptene contin indicatii terapeutice ale mierii, indeosebi asupra pielii ranite sau arse, dar si cu privire la tratamentul bolilor de stomac si releva faptul ca ceara de albine se folosea curent in practica tamaduirii. In vechea Indie, Vedele mentioneaza efectele spirituale si tamaduitoare ale produselor apicole. Grecii antici descriu mierea ca un produs care prelungeste viata. Tablele de argila mesopotanice, datate din anii 2700 i. Hr., mentioneaza, de asemenea, mierea ca medicament. La celti, greci si iudei, mierea era asociata cu beatitudinea spirituala, fiind un element de legatura cu mierea cereasca, care curge in rauri, alaturi de lapte, pe toate Pamanturile Fagaduintei.

Tratamentul unor afectiuni cu ajutorul produselor apicole-apiterapia, se inscrie azi, in lumea civilizata, pe coordonatele activitatilor medicale fundamentate stiintific, avand o eficienta recunoscuta clinic.


Nr. de pagini: 159
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1080 sec