Aplicatii clinice ale psihoterapiei Gestalt. De la psihopatologie la estetica procesului de contact

Aplicatii clinice ale psihoterapiei Gestalt. De la psihopatologie la estetica procesului de contact
-10%
Editura:
Categoria: Curs
Preț: 93,20 lei
103,55 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un manual de terapie Gestalt despre psihopatologie si utilizarea abordarii relationale asupra acestui subiect complex! Aceasta carte sparge tiparele si este revolutionara. Spargerea tiparelor noi este intotdeauna un lucru controversat, asa cum sunt sigur ca va fi si aceasta carte, atat printre terapeutii Gestalt, cat si printre psihiatrii si psihologii orientati catre un model medical mai traditional din punct de vedere psihopatologic. (…)
 
Aceasta carte este revolutionara prin efortul ei de a aborda subiectul psihopatologiei dintr-o perspectiva relationala Gestalt si ofera o forma specifica de intelegere a psihopatologiei. Psihopatologia este vazuta ca un fenomen co-creat al campului care apare la granita de contact, camp ce poate fi transformat in procesul contactului. Este o incercare laudabila de a extinde conceptele centrale ale terapiei Gestalt a functionarii umane pentru a ii intelege pe clientii cu tulburari grave si comportament psihotic.

Leslie Greenberg

Gianni Francesetti este terapeut Gestalt, psihiatru, supervizor si trainer international. Este presedintele Asociatiei Europene de Terapie Gestalt, presedintele NUO (Federazione Italiana delle Associazioni di Psicoterapia), fost presedinte al Societa Italiana Psicoterapia Gestalt, membru asociat al New York Institute for Gestalt Therapy, membru al Society for Psychotherapy Research. Este autorul a numeroase articole, capitole si carti in domeniile psihiatriei, psihopatologiei si psihoterapiei.
 
Michela Gecele este terapeut Gestalt, psihiatru, supervizor si trainer in psihoterapie. Lucreaza de 19 ani intr-un spital public de boli mentale, timp de trei ani a coordonat un serviciu psihologic si psihiatric pentru imigranti si supervizeaza programe publice si programe pentru imigranti. A scris articole si carti in domeniile psihiatriei, psihoterapiei si pe teme transculturale. Este membru al Human Rights& Social Responsability Committee al Asociatiei Europene de Terapie Gestalt.
 
Jan Roubal este terapeut Gestalt, psihiatru, supervizor si trainer in psihoterapie. Preda psihoterapie si psihiatrie la Universitatea Masaryk din Brno. Este membru al Asociatiei Europene de Psihoterapie, al Asociatiei Europene de Terapie Gestalt (unde conduce Comitetul de Cercetare), al Societatii pentru Explorarea Integrarii Psihoterapiei si al Societatii pentru Cercetare in Psihoterapie. Publica texte, in principal axate pe psihoterapia in practica clinica, si a co-editat o publicatie ceha intitulata Current Psychotherapy.

Nr. de pagini : 604
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1583 sec