Arbitrajul intern si international 2012

Arbitrajul intern si international 2012
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta este cartea de pe care mi-as fi dorit sa studiez in anii facultatii sau din care sa ma informez, mai tarziu, in avocatura. Bine structurata, usor de folosit, fara discutii teoretice lipsite de finalitate practica, aplicata, orientata spre dificultatile ridicate de interpretare, insotita de actele normative incidente.

Cursul Arbitrajul intern si international va fi un instrument mai ales pentru cei implicati (parti, avocati, consilieri juridici, arbitri) in procedurile de arbitraj desfasurate in fata Curtii de Arbitraj Comercial International din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Lucrarea ofera informatii complete privind costurile presupuse de o procedura arbitrala si avantajele arbitrajului fata de justitia statala. Pentru prima data in spatiul juridic romanesc, sunt tratate in detaliu caracteristicile procedurilor in fata principalelor institutii internationale de arbitraj (cum ar fi Curtea Internationala de Arbitraj ICC de la Paris sau Tribunalul Arbitrajului Sportiv de la Lausanne), care au inceput sa fie din ce in ce mai des utilizate de persoanele fizice si juridice interesate.

De asemenea, cursul Arbitrajul intern si international analizeaza si consecintele modificarilor legislative, ale noului Cod civil, intrat in vigoare, dar si ale noului Cod de procedura civila, adoptat si care urmeaza sa intre in vigoare in viitorul apropiat.

Tudor Chiuariu


Numar pagini:268
Anul aparitiei:2012 Autori:Chiuariu Tudor si Giurea Roxana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1348 sec