Arhitectura fericirii. Arta de a-ti decora viata

Arhitectura fericirii. Arta de a-ti decora viata
-5%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Iubire & sex
Preț: 44,55 lei
46,89 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Frumusetea este promisiunea fericirii, scria Stendhal. Aplicând acest motto spatiilorîn care traim zi de zi, Alain de Botton analizeaza cum ne este influentata starea de spirit de cladirileîn care locuim, lucram si interactionam, aratându-ne,în acelasi timp, cum putem construi spatii care sa ne creasca sansele de-a fi fericiti.

Desi grija pentru designul locuintei poate fi uneori catalogata ca frivola, eseul lui Alain de Botton pleaca de la ideea ca oamenii sunt profund influentati de loculîn care traiesc. Arhitectura si designul interior joaca un rol importantîn evolutia personalitatii noastre, spatiul pe careîl locuim având o misiune vitala– de a ne aduce aminte cine suntem cu adevarat. Cartea se construiesteîn jurul uneiîntrebari aparent simple si chiar naive: Cum arata o cladire frumoasa? Arhitectura fericirii. Arta de a-ti decora viata. Prezentare - Arhitectura fericirii. Arta de a-ti decora viata. Raspunsul la aceastaîntrebare,însa, reprezinta o meditatie asupra filozofiei si a psihologiei arhitecturii, al carui scop este sa ne ofere o noua perspectiva asupra locuintei proprii, a strazii si chiar asupra propriei persoane.

Romancier, eseist si jurnalist, ALAIN DE BOTTON s-a nascutîn Zürich, Elvetiaîn 1969, iarîn prezent traiesteîn Londra. Cartile sale, considerate drept o“filosofie a vietii de zi cu zi” au devenit bestselleruriîn 30 de tari. Este producator si realizator a mai multor programe de televiziune.În august 2008 a fost unul dintre membrii fondatori ai unei institutii deînvatamântîn centrul Londrei, care promoveaza o noua viziune asupra educatiei– The School of Life.

280 pagini

Paperback. Peste 150 ilustratii color
Anul aparitiei:2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec