Aritmetica, algebra si geometrie pentru clasa a VI-a (Auxiliar)

Aritmetica, algebra si geometrie pentru clasa a VI-a (Auxiliar)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Fiecare capitol contine pe langa prezentarea notiunilor trebuitoare, probleme rezolvate si comentate, urmate de un numar corespunzator de probleme propuse spre rezolvare. Problemele si exercitiile sunt alese cu grija, acoperind toata gama de continuturi ale programei scolare in vigoare.
Cartea constituie un auxiliar eficient in activitatea la clasa, dar si in activitatea independenta a elevului, ea raspunde cerintelor invatamantului matematic modern care are prin excelenta menirea sa stimuleze la copii gandirea logica, perspicacitatea, atentia si creativitatea.
Diversitatea problemelor propuse contribuie din plin la formarea conceptelor specifice studiului matematicii in invatamantul gimnazial, fiind astfel conceputa incat sa conduca la formarea obisnuintei elevilor de a apela la concepte si metode matematice in abordarea unor situatii cotidiene, interdisciplinare, uneori chiar sub forma de joc; sa transforme procesul de invatare intr-o activitate dinamica, atractiva si recreativa.
Lucrarea se doreste a fi un instrument util de lucru, adresandu-se in egala masura elevilor, parintilor, bunicilor si nu in ultimul rand colegilor nostri.

Succes deplin in abordare!

Autori: AArtur Balauca, Catalin Budeanu, Ioan Ticalo, Toader Magureanu
Format: Color 16, 5 x 23, 5 cm
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 258

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1367 sec