Armele secrete ale CIA (Tortura, manipulare si arme chimice)

Armele secrete ale CIA (Tortura, manipulare si arme chimice)
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 6,86 lei
9,53 lei (-28,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Armele secrete ale CIA de Gordon Thomas. Bogata in dezvaluiri explozive, Armele secrete ale CIA prezinta„programele de cercetare” dezvoltate de Agentia Centrala de Informatii a SUA, programe care au folosit manipularea mintala, tortura si o serie de arme chimice.
Constatam astfel ca recentele torturi si umilinte comise in inchisorile americane din Guantanamo si Abu Ghraib nu au fost cauzate de un derapaj determinat de imprejurari exceptionale, ci fac parte dintr-o serie de metode certificate de CIA.
De altfel, istoria nu este noua. In anii 1950, clinici nord-americane finantate de CIA au administrat unor nevinovati, depresivi sau bolnavi mintal, doze masive de medicamente, electrosocuri si alte tratamente inumane, cu scopul de a gasi cheia manipularii mintale a dusmanilor Statelor Unite, comunistii. Substante letale cum este antraxul au fost testate pe inamic in timpul razboiului din Coreea, dar si pe detinuti sau pe cei care refuzau sa faca armata.
Gordon Thomas, ziarist de investigatie recunoscut pe plan mondial, este autorul a 53 de carti, vândute in peste 45 de milioane de exemplare. Printre acestea se numara Istoria secreta a Mossad-ului. Spionii lui Ghedeon (1999) si Semintele focului. China si culisele atacului asupra Americii (2001).

Data aparitie: ianuarie 2010
Format: 140 x 210 mm
Numar pagini: 310

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1053 sec