Ars Magica - Carte de buzunar
22,39 lei
27,99 lei (-20,01%)

Ars Magica - Carte de buzunar

Ars Magica - Carte de buzunar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 22,39 lei
27,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In 1610, in Logrono, unsprezece persoane acuzate de vrajitorie au fost condamnate la moarte pe rug. Totusi, zone intinse ale senioriilor de Biscaya si Navarra continua sa indure prezenta demonului si a adeptilor sai... Pentru a linisti populatia, Sfantul Oficiu il trimite pe Alonso de Salazar y Frías, un inchizitor devenit necredincios in secret: si-a pierdut credinta in Dumnezeu si nu crede nici in diavol si nici in vrajitoare.

Povestea sa se intersecteaza, in mod iremediabil, cu cea a tinerei Mayo, care bate drumurile vanzand vraji si descantece. De-a lungul calatoriei lor, amandoi vor fi nevoili sa se infrunte cu puteri perverse, care le vor presara in cal obstacole, dar si cu moartea persoanelor pe care le iubesc cel mai mult pe lume.

O tema pasionanta ce readuce forta traditiei magice a culturii spaniole, in care este implicata chiar si elita puterii politice si religioase din Secolul de Aur, si care se bazeaza pe un episod din istoria Spaniei, ce a ramas documentat si uitat, in mod misterios, in subsolurile Sfantului Oficiu timp de aproape trei secole...

Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1219 sec