Arta de a (nu) peirde timpul
20,74 lei
28,80 lei (-27,99%)

Arta de a (nu) peirde timpul

Arta de a (nu) peirde timpul
-28%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Motivational
Preț: 20,74 lei
28,80 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Daca te-ai saturat sa tot amani lucrurile importante din viata ta, sa cedezi tentatiilor de moment in defavoarea a ceea ce stii ca trebuie sa faci, sa spui mereu ca„de maine“ vei face tot ce-ti propui, este obligatoriu sa citesti aceasta carte.

Arta de a pierde timpul, de a amana nejustificat inceperea unei actiuni, in special din cauza neglijentei sau a lenei, se numeste, in limbaj stiintific, procrastinare. Cu alte cuvinte, a procrastina inseamna a tergiversa, a taragana lucrurile, a gasi o mie de pretexte ca sa nu te apuci de ceva sau ca sa nu termini ceva, a amana totul pana in ultima clipa. Iti suna cunoscut? Cu totii facem asta, intr-o masura mai mica sau mai mare, indiferent de profesie sau de sex. O facem pentru ca nu stim ce vrem, pentru ca nu ne place, pentru ca ne este lene sau, pur si simplu, pentru ca nu avem chef. Iar cand in jurul nostru tentatiile se inmultesc– emisiuni interesante la televizor, prieteni noi pe Facebook, mii de site-uri web fascinante, jocuri video care dau dependenta– ne este greu sa renuntam la procrastinare. La fel de banala ca gravitatia, ea ne trage in jos cu aceeasi putere si ne insoteste pretutindeni, ingreunandu-ne viata.

Piers Steel, doctor in psihologie, autoritate recunoscuta pe plan mondial, ne ofera in acest volum o prezentare cuprinzatoare a fenomenului procrastinarii, de la resorturile psihologice care il declanseaza pana la remediile impotriva lui.Numar pagini: 304
Format: 140*210
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1200 sec