Arta la zid
75,99 lei
79,99 lei (-5%)

Arta la zid

Arta la zid
-5%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 75,99 lei
79,99 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Arta la zid. Prezentare - Arta la zid. Imagineaza-ti un oras unde graffitiul nu este ilegal, un oras unde toata lumea sa poata desena orice ar vrea. Unde fiecare strada este inundata cu milioane de culori si sintagme scurte. Unde asteptatul autobuzului nu este niciodata plictisitor. Un orasîn care te simti ca la o petrecere unde toata lumea este invitata, nu numai agentii imobiliari si magnatii. Imagineaza-ti un astfel de oras si nu te mai sprijini de perete– este proaspat vopsit.


Desiînvaluitîn misterul anonimatului, Banksy este unul dintre cei mai cunoscuti artisti graffiti ai momentului, creând prin desenele sale o arta subversiva careîncearca sa punaîn contexte noi si neasteptate discursul dominant al timpurilor nostre. Albumul Arta la zid este o carte - manifest, care are asupra cititorului acelasi efect ca un graffiti asupra trecatorul grabit:îl face sa se opreasca si sa deschida ochii cu-adevarat.


Pentru prima oara Banksy aduna cele mai ironice,întepatoare si surprinzatoare opere ale saleîntr-un album complet ilustrat care puneîn pagina arta necenzurata a strazii.

240 pagini

Paperback. Peste 400 ilustratii color

Anul aparitiei:2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.129 sec