Arta mentinerii casniciei

Arta mentinerii casniciei
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea „Arta mentinerii casniciei" despre viata conjugala care incepe odata cu incheierea nuntii, despre diferentele psihologice si biologice dintre barbati si femei, care fac casatoria atat de solicitanta. Cine nu doreste sa afle cauzele pentru care pasiunea e in pericol sa paleasca in decursul casatoriei, felul cum hormonii exacerbeaza comportamentul si cum mintea noastra ne zapaceste uneori? Exemple clare, care sunt presarate pe parcursul cartii, fiind„sarea si piperul" ei, ilustreaza cum sarcinile, nasterile si cresterea copiilor mici si a adolescentilor imping de atatea ori o casnicie spre dezastru si cum stresurile care apar la mijlocul vietii, de pilda din cauza aventurilor amoroase si a bolilor, contribuie la dezbinarea sotilor. Este, de fapt, o carte care transmite mijloacele esentiale pentru arta atat de subtila a mentinerii casniciei.

Dr. Sylvia R. Karasu este profesor de psihiatrie la Weill Medical College of Cornell University si medic psihiatru la New York Presbyterian Hospital.
Dr. T. Byram Karasu este cadru universitar si Presedinte al Departamentului de Psihiatrie si Stiinte Comportamentale de la Albert Einstein College of Medicine si psihiatru-sef la Montefiore Medical Center. Cei doi sunt casatoriti de peste trei decenii.
Tot impreuna au scris in 2010 cartea The Gravity of Weight: A Clinical Guide to Weight Loss and Maintenance.


Cuprins:

Multumiri
Introducere
1. Relatia in casnicie
2. Sexul in casnicie
3. Jocul puterii in casnicie
4. Comunicarea in casnicie
5. Sarcina si copiii in casnicie
6. Copiii si adolescentii in casnicie
7. Varsta de mijloc in casnicie
8. Casatoria— o cauza de boala
9. Redefinirea casatoriei
Epilog
Bibliografie


Numar pagini: 352
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1395 sec