Arta negocierii in afaceri. Ghidul pentru incheierea unei afaceri si rezolvarea conflictelor

Arta negocierii in afaceri. Ghidul pentru incheierea unei afaceri si rezolvarea conflictelor
-10%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 58,50 lei
65,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Arta negocierii in afaceri. Ghidul pentru incheierea unei afaceri si rezolvarea conflictelor Arta negocieriiîn afaceri este un material util pentru orice lider sau manager care are nevoie de strategii si de idei practice pentru a le aplicaîn conducerea unei negocieri. Având la baza cercetari temeinice, autorii– expertiîn negocierea de afaceri– au redus volumul urias de informatii disponibileîntr-o carte accesibila celor ocupati, care au nevoie sa se pregateasca pentru negocierile zilnice, dar si pentru situatiile de negociere mai complexe si mai solicitante.

Indiferent de cum numiti negocierea– târguiala, tocmeala, troc sau managementul diferentelor– aptitudinile si tehnicile de baza ale maestrului negociator trasateîn cartea de fata sunt esentiale pentru rezolvarea conflictelor, pentru conducerea conversatiilor dificile, pentru aparareaîn fata unui adversar competitiv sau pentru negocierea unei afaceri bune. Tehnicile si recomandarile autorilor pot fi utilizate, de asemenea, siîn negocierea mai informala, de zi cu zi, care are loc la serviciu, cum ar fi cumpararea sau vânzarea.

Arta negocieriiîn afaceri cuprinde numeroase instrumente utileîn procesul negocierii, este usor de utilizat, include rezultatele unor noi cercetari, exemple la zi, dar si recomandari cu privire la negocierea prin e-mail. Urmând cu atentie sugestiile autorilor, oricare dintre cititori poate deveni un maestru al negocierii. Volumul include si un nou instrument de autoevaluare si noi completari folositoare. Cartea ofera o serie de sfaturi foarte practice pentru a conduce jocul negocierii si pentru a ne arata cum sa:

    *Întelegem jocul astfelîncât sa controlam cât mai bine ceea ce seîntâmplaîn cadrul lui
    * Estimam succesiunea activitatilor unei negocieri si sa neîndreptam de la dezacord catre acord
    * Identificam strategiile si tacticile celorlalti jucatori
    * Aplicam regulile jocului–„ceea ce se face si ceea ce nu se face”– care ne vor aduce,în cele din urma, succesul

Recomand aceasta carte oricui este implicatîn negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul sau de munca. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentateîntr-o maniera inteligenta si utila.

Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and
Results That Last

Negocierea este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerilor, si cu toate acestea, câteodataîi acordam cea mai mica atentie. Cartea trebuie citita de orice om de afaceri care vrea saîsi duca afacereaîntr-o noua etapa.

Celia Rocks, autoare, Brilliance Marketing Management; presedinte Rocks-DeHart Public Relations
14.5 x 20.5 cm
384 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1101 sec