Arta terapiei gestalt prin joc. Modelul Oaklander

Arta terapiei gestalt prin joc. Modelul Oaklander
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Curs
Preț: 32,13 lei
35,70 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cum vindecam copiii la nivel emotional si cum isi recapata ei echilibrul dupa ce sufera o trauma? Cum ii inteleg adultii si cum ii pot ajuta intr-o relatie terapeutica? Aceste intrebari stau in centrul abordarii Oaklander a terapiei prin joc si al metodei ei de a forma adulti pentru a lucra cu copii si adolescenti. in acest text Peter Mortola utilizeaza metode de analiza cantitativa si calitativa pentru a prezenta in detaliu metoda lui Oaklander, metoda utilizata la un training de vara de doua saptamani la care au participat terapeuti pentru copii din toata lumea.
„Ca trainer Gestalt pentru terapia cu copii in ultimii 20 de ani am pregatit peste 2000 de studenti cu modelul Oaklander. Cercetarea lui Peter Mortola vizeaza aspectele universale ale abordarii Oaklander - o abordare care ii ajuta pe copii sa isi revina din confuzie fie ca traiesc in Santa Barbara, fie in Cape Town.”

- Dr. Hannie Schoeman, The Center for Play Therapy and Training, South Africa

„Prin modul in care Peter Mortola isi descrie cei 10 ani de experienta cu Violet Oaklander se deschide o altaa fereastra pentru cei care au trait extraordinara experienta de grup cu aceasta terapeuta - si o fereastra absolut noua pentru cei care nu au trait experienta.”

- Cassian Silva Castro, Curitiba, Brazilia

„iti multumesc, Peter, pentru aceasta carte. Sper ca aceia dintre voi care o veti citi sa invatati ce inseamna sa creati si sa conduceti un asemenea program, dar si sa obtineti o viziune a sarcinii complexe de a-i invata pe adulti sa lucreze eficient cu copii si adolescenti.”

- Extras din Introducerea lui Violet oaklander

Peter Mortola, Ph. D., este conferentiar la Lewis and Clark College in Portland, Oregon.

Nr. de pagini: 260
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1048 sec