Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a II-a - Adina Grigore

Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a II-a - Adina Grigore
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Este un deosebit suport aplicativ, care poate valorifica la maxim abilitatile practice si inclinatiile elevilor sper arte vizuale.

Continutul, cu o abordare integrata, bogat in modele captivante si in detalii clare de realizare a lucrarilor propuse, incanta privirea si antreneaza la lucru sustinut, inca de la primul contact vizual cu fiecare pagina a cartii.

Utilitatea acestei carti -"atelier plastic" este practica si estetica. Este de utilitate practica deoarece lucrarile isi au modelul in mediul cunoscut de elevi si adeseori se realizeaza cu materiale din natura sau refolosibile.

 Este de importanta estetica deoarece lucrarile obtinute prin decupaje, pliere, colaje sau jucarii 3D sunt deosebit de atractive si infrumuseteaza lumea copilariei.

Pentru cadrele didactice, acest suport lucrativ ofera tot ce este necesar pentru abordarea unor activitati didactice de calitate, chiar si planificarea calendaristica a materiei.

Prezentul material este realizt in conformitate cu programa pentru clasa I, aprobata M. E. N. prin ordin al m inistrului nr. 3418/19. 03. 2013.

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 5.2870 sec