Artele tibetane ale iubirii. Sex, orgasm si vindecare spirituala

Artele tibetane ale iubirii. Sex, orgasm si vindecare spirituala
-10%
Anul publicării: 2013
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta carte prezinta in detalii clare cele 64 de arte ale iubirii, impartite in opt tehnici erotice - imbratisarile, sarutarile, ciupiturile si zgarieturile, muscaturile, miscarile inainte si inapoi, zgomotele erotice, inversarea rolurilor si posturile amoroase. Veti gasi aici si o traducere completa si necenzurata a Tratatului despre Pasiune al lui Gedun Chopel, controversatul fost calugar pe care multi il considera cel mai renumit intelectual al secolul al XX-lea din Tibet. Gedun Chopel a calatorit in India, unde a invatat sanscrita si a studiat Kama Sutra, dar interpretarea artelor iubirii pe care a oferit-o el este mai evocatoare si mai accesibila decat cea din lucrarile indiene. Ofera sfaturi incitante pentru depasirea inhibitiilor, descrie fuziunile erotice in detaliu, lamureste cum poate fi folosita placerea erotica pentru elevarea spirituala, dar si cum poate fi amplificata placerea erotica feminina. Pornind de la o asa numita"etica a iubirii", el sustine foarte convingator egalitatea femeilor si vorbeste despre victimizarea lor prin legile si codurile sociale. In ansamblu, accentul este pus pe extazul sexual ca poarta catre experienta spirituala a constiintei fundamentale. Experienta celesta a mintii luminii clare transpare din descrierile inedite ale fuziunilor erotice.

ARTELE TIBETANE ALE IUBIRII mai includ si o ampla introducere a Profesorului Jeffrey Hopkins, autor si traducator a peste douazeci de lucrari despre Budismul Tibetan. Introducerea incepe cu o prezentare a vietii fascinante a lui Gediin Chopel, Hopkins extrage apoi materiale semnificative din text pentru a revela majoritatea temelor importante. El descrie in detaliu psihologia Celei mai Inalte Tantra Yoga, in care constiinta extazului orgasmic sta la baza realizarii naturii finale a realitatii. Introducerea generoasa, urmata de traducere, fac din aceasta lucrare una foarte accesibila, captivanta si provocatoare pentru toti cei care sunt curiosi sa exploreze artele erotice.
"Un excelent si foarte accesibil ghid, ce combina intelepciunea esoterica cu cea exoterica, utila tuturor celor care doresc sa realizeze valoarea spirituala a placerii erotice!" - Tantra Magazine

Nr. de pagini : 288
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1284 sec