Aspecte privind protectia drepturilor omului 2012

Aspecte privind protectia drepturilor omului 2012
-10%
Categoria: General
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul cu titlul Aspecte privind protectia drepturilor omului se adreseaza celor interesati in studiul drepturilor omului, juristilor, dar, in egala masura, si studentilor in domeniul dreptului, elevilor etc. Selectia tematica pe care o propunem a avut in vedere probleme fundamentale pentru invatarea drepturilor omului, pe de o parte, si cercetarea drepturilor omului, pe de alta parte.

Este important de subliniat faptul ca, invatarea si cercetarea drepturilor omului constituie mijloace adecvate pentru asigurarea unui respect sporit pentru drepturile omului, printr-o mai buna cunoastere a acestora.

O mare parte a temelor prezentate vizeaza protectia si dezvoltarea drepturilor omului pe plan national si international, atat regional, cat si universal, de asemenea, selectia tematica pe care o propunem a avut in vedere probleme fundamentale tratate in actele internationale cu caracter de universalitate referitoare la sistemul de protectie a drepturilor omului in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite, in Conventia europeana a drepturilor omului si in Carta social europeana s. a.

Pentru studenti, dar nu numai, ne simtim solid motivati in a face aceasta sincera invitatie la lectura.

Nr. de pagini : 208
Anul aparitiei : 2012
Autori : Farcas Augustin Vasile,Lica Farcas

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1499 sec