Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze

Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Astrologie
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Astrologia initiatica este una din ramurile ezoterice, spirituale ale astrologiei generale, alaturi de astrologia evolutiva, de cea kabbalistica, sau de astrologia magica.

In paginile acestei lucrari cititorul este condus, progresiv, prin poarta cunoasterii secrete, care ii permite sa cunoasca elemente de profunzime despre notiuni aparent familiare: semne zodiacale, planete, case terestre. Descoperim astfel, ca principiile fundamentale deja cunoscute si accesibile despre astrologie reprezinta doar prima treapta a unei scari simbolice initiatice, a carei ultima treapta se regaseste in divinitate.

Fiecare zodie, planeta, casa contine chei simbolice, care permit deschiderea unor labirinturi catre ceea ce numim misterul gradinii interioare.

Autorul analizeaza elemente inedite precum Geea, Vulcan, Soarele negru si prezinta in mod coerent si practic arhetipurile din sufletele noastre.

In final, autorul schiteaza Razele initiatice, ce reprezenta chei fundamentale de evolutie personala, in stransa conexiune cu astrologia.

Cititorul va fi initiat si transformat in viziunea sa interioara dupa etapa ultima a cartii, in care autorul dezvaluie Arcanele.  


Autor : Dr. Sorin Bratoveanu - Membru al Asociatiei  Astrologilor din Romania
Format : 13 x 20 cm
Nr. pagini : 200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1309 sec