Astrologia. Pe intelesul si in folosul tuturor

Astrologia. Pe intelesul si in folosul tuturor
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Astrologie
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Astrologia pe intelesul si in folosul tuturor de Adrian Manolache.

Din cuprins:

Capitolul 1 - INTRODUCERE
Capitolul 2 - ELEMENTE DE BAZA IN STUDIUL ASTROLOGIEI
Capitolul 3 - SEMNELE SI CASELE HOROSCOPULUI
Capitolul 4 - SEMNELE ZODIACULUI
Capitolul 5 - ASCENDENTUL SI CASELE HOROSCOPULUI. CASELE PERSONALE ALE TEMEI DE NASTERE. INFLUENTA SEMNELOR ZODIACALE ASUPRA CASELOR HOROSCOPULUI
Capitolul 6 - STUDIUL SI CARACTERISTICILE PLANETELOR
Capitolul 7 - SEMNIFICATIILE POZITIEI PLANETELOR IN SEMNELE ZODIACULUI
Capitolul 8 - SEMNIFICATIA POZITIEI PLANETELOR IN CASELE PERSONALE
Capitolul 9 - HOROSCOPUL PERSONAL

EPILOG

Glosar
Bibliografie
ANEXE - Tabele de efemeride (1938 - 2000)
Erata

Aceasta carte se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si descifreze destinul si in acelasi timp vor sa-si cunoasca punctele forte si slabiciunile. Din antichitate virtutea cea mai insemnata era sa te cunosti pe tine insuti:"Nosce te ipsum".

Din punct de vedere practic, astrologia si-a propus dintotdeauna sa studieze efectele si nu cauzele fenomenelor cosmice asupra omului si acest lucru a fost posibil datorita observatiilor directe si a cunoasterii nemijlocite a mediului inconjurator.

In anul 1993, unul dintre cei mai mari si prestigiosi matematicieni ai lumii domnul Simon Kohem, declara in Sunday Times:"Noi evoluam in cadrul universului, creierele noastre lucreaza in conformitate cu universul. Exista fara indoiala o armonie intre modul nostru de gandire si modul in care lucreaza universul insusi."

Aceasta observatie poate fi considerata o reducere la chintesenta tocmai a scopului si obiectivului principal al astrologiei, studiul functiilor creierului in legatura cu miscarile universului.

Bineinteles ca acest lucru nu ar fi posibil fara existenta unor principii concrete si larg acceptate pe care se bazeaza nemijlocit acest studiu.

Parintii mei m-au educat in asa fel incat sa inteleg ca daca eu ma comport bine voi avea parte de o replica buna, iar daca ma comport rau voi avea o rasplata rea. Ori, am constatat ca oricat m-as fi straduit sa fac lucruri bune nu aveam parte nici de lauda si nici de aprecierea semenilor mei, in timp ce altii, aproape fara efort, se bucurau de simpatie si apreciere.

Au trebuit sa treaca aproape 40 de ani si mult studiu ca sa inteleg ce inseamna Karma si datorii pe care trebuie sa le platesti, ce inseamna o tema de nastere si un destin pe care nu le poti schimba oricat de mult ai incerca.

Fiecare vine cu un bagaj de bune si de rele din vietile precedente si este fortat sa invete niste lectii in viata actuala. Asta explica si de ce vietile oamenilor sunt atat de diferite…

Una din componentele fundamentale pe care se bazeaza studiul astrologie este asa numita Tema de Nastere care se compune dintr-un cerc cu toate semnele zodiacului in care sunt amplasate toate cele 10 planete: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton in pozitiile avute pe bolta cereasca in momentul exact al nasterii individului.

Foarte important de asemenea, este pozitionarea exacta a Ascendentului intr-o Tema de Nastere, aceasta pozitie reprezentand locul exact unde rasare soarele in cerul unui subiect anumit. Acest semn zodiacal fiind deosebit de cel in care soarele este plasat prin miscarea sa anuala aparenta.

Aceasta carte isi propune sa te indrume catre descoperirea tainelor pe care le ascunde Tema de Nastere, dar si posibilitatea de investigare si interpretare a acesteia. Spre deosebire de alte carti inrudite, aceasta pune la dispozitia cititorului instrumentele si tehnica necesare pentru realizarea cunoasterii de sine si a propriului destin.Anul aparitiei: 2011
Format: 13x20
Nr.pagini: 366

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Astrologie

Created in 0.2088 sec