Astrologie relationala de la suflet la suflet. Volumul I

Astrologie relationala de la suflet la suflet. Volumul I
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Astrologie
Preț: 14,88 lei
17,50 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

ASTROLOGIE RELATIONALA reprezinta un studiu extins si profund de cercetare a modului in care astrologia moderna explica aspiratiile, nevoile si motivatiile emotionale, erotice si de compatibilitate.
Autorul de succes Stephen Arroyo si-a focalizat cercetarea si activitatea asupra misterelor relatiilor personale, pentru a descrie modul in care astrologia poate fi folosita pentru a face lumina in domeniul experientelor personale care, in mod frecvent, sunt pline de confuzie, lipsa de incredere in sine si de numeroasele valori false ale societatii.

Folosind un limbaj compatibil cu cel al multor ramuri avansate ale stiintelor medicale, Arroyo elucideaza caile prin care astrologia reveleaza modul cum campul subtil energetic al fiintei este intim legat de campul subtil energetic macrocosmic. Aceasta carte plina de informatii utile se bazeaza pe lucrarile anterioare ale lui Arroyo, care definesc un tip de„psihologie cosmica” remarcabil de accesibila si de practica.

,,( ... ) Arroyo vede astrologia ca pe un instrument extraordinar de puternic de transformare– psihologica, spirituala, relationala. Fiecare noua carte a lui Arroyo este un eveniment semnificativ pentru domeniu, iar cu lucrarea ASTROLOGIE RELATIONALA noi ne bucuram de fructele celor 30 de ani petrecuti de el pentru studierea astrologiei relatiilor umane.”

Numar pagini:238
Anul aparitiei:2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1247 sec