Atac la presedinte (Phillip Shelby)

Atac la presedinte (Phillip Shelby)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 407
Categoria: Romane
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Lansat in elita scriitorilor de suspans in urma colaborarii cu celebrul Robert Ludlum, la romanul Cassandra Compact, si ulterior consacrat datorita unei stralucite cariere individuale, Philip Shelby a devenit emblematic pentru acest gen.

In cartea de fata, Sloane Ryder, o tinara inteligenta si hotarita, analist financiar de succes, este angrenata intr-o conspiratie de mari proportii. Un asasin profesionist urmarit de serviciile de contrainformatii din lumea intreaga, cunoscut din bestsellerul Jocuri Murdare, apartinind aceluiasi autor, a primit sarcina de a-l elimina pe presedintele SUA. Aflata in situatia de a-i incurca socotelile, Sloane se implica intr-o lupta inegala, pe viata si pe moarte, cu acesta.

Ea trebuie sa dejoace planul minutios conceput de un maestru ce a facut din crima o arta. Va reusi temutul ucigas sa-si duca la bun sfirsit intentiile diabolice? Desfasurari de situatii palpitante pe fondul unor intelegeri secrete, comploturi la cel mai inalt nivel si un final imprevizibil reprezinta suficiente temeiuri pentru a capta interesul maxim al cititorului.

Data aparitiei: 6.06.2003
Nr. pagini: 407

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Created in 0.1104 sec