Atentatul

Atentatul
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 240
Categoria: Romane
Preț: 3,60 lei
5,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Atentatul

Prezentare:

Într-un restaurant din Tel Aviv, o tânără explodează în mijlocul câtorva zeci de clienţi. La spital, doctorul Amin, chirurg israelian de origine arabă, operează pe bandă supravieţuitorii atentatului, încercând să-i salveze. În noaptea ce urmează carnagiului, este chemat însă de urgenţă la spital pentru a examina corpul sfâşiat al kamikaze-ului. Pământul îi fuge de sub picioare: descoperă chipul propriei sale soţii...
Yasmina Khadra, sub adevăratul nume, Mohammed Moulessehoul, este un scriitor algerian, născut în 1955. Ofiţer în armată, Moulesshoul a adoptat un pseudonim (feminin) pentru a putea publica, evitând cenzura militară şi pentru a putea supravieţui astfel regimului terorist din Algeria. În ciuda succesului mare pe care l-a avut ca scriitor, Moulessehoul nu şi-a putut revela adevărata identitate decât atunci când a părăsit armata şi s-a exilat în Franţa. A mai scris: Les hirondelles de Kaboul, Les Sirènes de Bagdad, Les Agneaux du Seigneur, A quoi rêvent les loups, etc.
Atentatul a obţinut Prix des libraires 2006, Prix Découverte Figaro Magazine-Fouquet’s, Grand Prix des Lycéens, Grand Prix des Lectrices Côté Femmes. Romanul va fi ecranizat în SUA.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0970 sec