Atingerea cuantica. Supraincarcarea. Tehnici avansate de Atingere Cuantica

Atingerea cuantica. Supraincarcarea. Tehnici avansate de Atingere Cuantica
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ezoteric
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Supraincarcarea:
Tehnici avansate de Atingere Cuantica

Supraincarcarea: Tehnici avansate de Atingere Cuantica este un manual practic avansat, bazat pe cursul de„Supraincarcare” prin Atingerea Cuantica, ce ii invata pe adeptii Atingerii Cuantice cum sa isi amplifice rapid eficacitatea sedintelor de vindecare si cum sa obtina rezultate mai bune pe termen lung. Alain Herriott, autorul si primul instructor al cursului de Supraincarcare, prezinta aceste metode noi intr-o maniera pas cu pas, usor de inteles si de aplicat, care ii permite cititorului sa invete cum sa-si echilibreze sistemul fiziologic, cum sa-si dezvolte capacitatea de perceptie si cum sa-si ajute mai usor semenii. Tehnicile descrise in aceasta carte pot rezolva cele mai variate probleme fizice si emotionale, cum ar fi fibromialgia, dezechilibrele structurale, depresia, problemele legate de greutate si tot felul de dureri. Domnul Herriott a predat aceste tehnici mai multor mii de studenti ai cursului sau de Supraincarcare, pe care il preda la nivel national si international. Datorita experientei acumulate, el preda aceste informatii intr-o maniera plina de compasiune, foarte precisa, dar si extrem de usor de inteles.
„De cand am urmat cursul lui Alain de Supraincarcare si de cand am inceput sa practic Meditatia asupra celor 12 Culori… ma simt mai fericita, mai calma si mai plina de iubire. Increderea mea in sine si seninatatea mea s-au amplificat considerabil. Ma descurc in orice situatie cu gratie si cu iubire.”

Hether Churchill
„Aceste tehnici ridica vibratiile deopotriva vindecatorului si celui vindecat, pe un nivel pe care personal nu l-am putut simti prin nicio alta tehnica sau metoda.”

Carol Landrum
De mai bine de 30 de ani, Alain s-a implicat cu pasiune si cu devotament artelor vindecarii. El a declarat:„De cand am descoperit Atingerea Cuantica, consider ca am descoperit cea mai puternica metoda de vindecare disponibila pe pamant la ora actuala”. Aceasta descoperire i-a stimulat si mai mult dorinta de a duce mai departe dezvoltarea tehnicilor de Atingere Cuantica. Dupa ce a devenit partenerul lui Richard Gordon (fondatorul Atingerii Cuantice), el a devenit primul inovator si instructor al tehnicilor avansate de Atingere Cuantica. De atunci, a antrenat doar trei alti instructori specializati in aceste tehnici avansate si a devenit un maestru extrem de reputat la nivel national si international. La ora actuala, continua sa creeze noi tehnici de Atingere Cuantica impreuna cu sotia sa, instructoarea Jody Herriott. Cei doi predau si alte doua cursuri avansate in afara de cele de Supraincarcare, intitulate:„Transformarea Esentei”, nivelele I si II.


Numarul de pagini: 288
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: Supercharging Quantum Touch: Advanced Techniques
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Supraincarcarea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1544 sec