Atlantida

Atlantida
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128
Categoria: Science fiction
Preț: 7,50 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Atlantida - W. Scott Elliot. ATLANTIDA.

A existat Atlantida cu adevarat? Cartea lui W. Scott-Elliot este o extraordinara incursiune in trecutul foarte indepartat al omenirii.
Aparuta in jurul anului 1900, cartea lui W. Scott-Elliot este o extraordinara incursiune in trecutul foarte indepartat al omenirii, metoda de cercetare fiind una ce tine mai degraba de paranormal. Un vizionar, dar nu in viitor...ci in trecutul indepartat al omenirii. Concluziile lui Scott-Elliot surprind, socheaza. Sa fi fost, candva, oamenii doar niste umbre? A existat Atlantida cu adevarat?
Scott-Elliot prezinta lumea Atlantidei cu aplombul si documentarea unui reporter BBC, cartea sa fiind foarte instructiva. Evident, lui Scott-Elliot nu putea sa-i scape mereu incitanta tema a Atlantidei. In lucrarea cu acest titlu, Scott-Elliot propune cititorului o istorie fabuloasa a continentului disparut. Ca supliment, W. Scott-Elliot scrie si o istorie a Lemuriei, ciudatul si ultra-misteriosul continent aflat candva prin locurile unde in prezent se gaseste Indonezia. Timpurile Lemuriei sunt atat de vechi incat pe-atunci oamenii nu erau inca intrupati. Relatari captivante, desigur, bune de citit si ca un exercitiu de indentificare a radacinilor noastre, ce par a se pierde in negura vremurilor. Scott-Elliot vine si da, nitelus, perdeaua la o parte.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Science fiction - Cele mai vândute cărți

Created in 0.2993 sec