Atlas color de recunoastere: muguri si lastari de pomi si arbusti

Atlas color de recunoastere: muguri si lastari de pomi si arbusti
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 18,50 lei
23,12 lei (-19,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Atlas color de recunoastere: muguri si lastari de pomi si arbusti

Cum sa recunoastem cu exactitate copacii, atunci cand nu mai au frunze? Nu mai trebuie sa asteptam pana la vara. Oricine poate deprinde o recunoastere usoara. Cu o lupa si cu cartea aceasta veti putea identifica orice pom, chiar in toiul iernii. 270 de specii de arbori si arbusti din 140 de familii. Toate sunt plante care cresc la noi. In prima parte sunt expuse scheme explicative iar in partea a doua veti gasi explicatiile necesare pentru fiecare soi in parte, cu fotografiile color aferente reprezentand muguri si lastari inclusiv dimensiunile acestora.


"Muguri si Lastari Pentru Pomi si Arbusti, Atlas de Recunoastere” este o carte ce nu poate lipsi din biblioteca unui pomicultor. Lucrarea cuprinde informatii esentiale, prezentate clar si concis despre 270 de specii de arbori si arbusti ce cresc in tara noastra. Pozele color de buna calitate fac din aceasta cartea o adevarata "unealta” de recunoastere a speciilor de pomi si arbusti. Aveti trecute chiar si dimensiunile mugurilor si lastarilor.

Sunt explicate modalitatile prin care puteti recunoaste speciile de pomi si arbori iarna, atunci cand nu exista frunze. Veti putea astfel sa recunoasteti oricare din cele 270 de specii pe tot parcursul anului.

Fie ca sunteti implicat profesional in cultivarea pomilor si arbustilor, fie ca sunteti doar pasionat de aceste lucruri, va recomandam sa folositi negresit acest ghid.

Cuprins:
Introducere  / 3

Caracteristici importante pentru identificarea speciilor  / 6

Explicatii privind simbolurile  / 12

Ghid de recunoastere a speciilor  / 14

Descrierea plantelor  / 48

Nr. de pagini: 192
Anul aparitiei: 2014

 

Pareri clienti legate de Atlas color de recunoastere: muguri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Plante si gradinarit - Cele mai comentate cărți

245,25 lei
272,50 lei (-10%)
44,93 lei
59,90 lei (-24,99%)
Created in 0.1381 sec