Atlas de Oftalmologie Veterinara de Iuliana Ionascu - Editie cu coperti cartonate

Atlas de Oftalmologie Veterinara de Iuliana Ionascu - Editie cu coperti cartonate
Anul publicării: 2013
Categoria: Curs
Preț: 260,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Atlasul de oftalmologie veterinara este o lucare realizata in 13 ani. Atlasul este structurat in 12 capitole, are 391 de pagini color si un numar de 1072 de fotografii.

Un capitol din cele 12 ale atlasului este dedicat diagnosticului anatomo-patologic al catorva leziuni oculare si cuprinde 106 imagini, majoritatea fiind sectiuni histologice.

Fiecare imagine din atlas este insotita de o legenda in limbile romana si engleza, sunt semnalate aspectele caracteristici leziunii respective, iar in unele cazuri strategia terapeutica de urmat.

Acest atlas nu isi propune sa ofere informatii detaliate legate de afectiunile oftalmologice. Scopul sau este sa ofere clinicienilor si studentilor interesati de oftalmologie un punct de sprijin in diagnosticarea clinica a celor mai frecvente afectiuni oculare. "  - Dr. Iuliana Ionascu


Atlasul de Oftalmologie Veterinara intocmit de Dr. Iuliana Ionascu, este o premiera pentru tara noastra si se alatura catorva lucrari de referinta aparute in strainatate ca urmare a colaborarii unor specialisti de renume cu edituri de prestigiu.

Dintr-un total de 6000 pacienti cu leziuni ocualre, examinati in Clinica de Chirurgie a Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, au fost selectionate 629 de cazuri care au furnizat 1072 de imagini...


Anul aparitiei: 2013
Format: 21x30 cm
Nr. pagini: 400

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0935 sec