Atlas, istorie universala - Contine CD

Atlas, istorie universala - Contine CD
-20%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 15,12 lei
18,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dintre toate stiintele, istoria este un obiect de studiu care cuprinde Invataturi si sfaturi izvorate din legi, fapte si procese comunicate din generatie in generatie.

Experienta trecutului si realitatea prezentului ne demonstreaza ca istoria joaca si va continua sa joace un rol important in dezvoltarea capacitatilor intelectuale ale oamenilor secolului al XXI-lea. Istoria ii ajuta sa inteleaga prezentul, in contextul trecutului si ii pregateste pentru ziua de maine, deoarece nimic nu exista in prezent. care sa nu isi fi avut radacinile in trecut.

Istoria trezeste si cultiva sentimente, creeaza acele stari rationale si afective de care are nevoie orice fiinta umana pentru a trai, de a-si valida capacitatile creatoare In conformitate cu cerintele progresului si cu interesele societatii.
 
Atlasul de istorie universala de fata ofera cititorilor sai oportunitatea de a cunoaste si de a intelege principalele evenimente istorice care s-au succedat in lume de-a lungul secolelor. Partile componente ale lucrarii de fata au urmarit o cronologie stricta si secventiala continand multiple harti dar si numeroase informatii cu caracter istoric si cultural.

Acest instrument cauta sa familiarizeze cititorul cu dimensiunile istorico - geografice ale unor evenimente, cu evolutia diferitelor civilizatii In timp si spatiu, din timpurile antice si pana In perioada contemporana.
Autoarea


Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 87
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Atlas istorie universala steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4012 sec