Atlas zoologic scolar - Zoe Partin
22,25 lei
28,90 lei (-23,01%)

Atlas zoologic scolar - Zoe Partin

Atlas zoologic scolar - Zoe Partin
-23%
Preț: 22,25 lei
28,90 lei (-23,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 76
Categoria: Altele

DESCRIERE

Atlasul zoologic scolar publicat de Editura CORINT este o lucrare binevenita in contextul modernizarii invatamantului de toate gradele din tara noastra. Lucrarea prezinta Intr-o forma unitara cunostintele de zoologie necesare pregatirii elevilor din clasele de gimnaziu si de liceu.

Tinand cont de prevederile programei scolare si de modul cum acestea se regasesc in manuale, autoarea insista asupra problemelor evolutiei animalelor nevertebrate si vertebrate ale adaptarii acestora la cele mai variate conditii de mediu, descriind Indeosebi speciile cu importanta teoretica si practica.

Prezentarea speciilor in ordine evolutiva, avand ca model repere bibliografice recente, confera atlasului valoarea unui instrument de lucru, in special pentru elevii claselor a VI-a, a VIII-a, a IX-a si a X-a. Lucrarea se inscrie, in mod firesc, in seria atlaselor scolare publicate pana acum de Editura CORI (botanic, anatomic, geografic, istoric etc.) si se adreseaza, in egala masura, atat profesorilor de biologie care predau la gimnaziu si liceu, invatatorilor, cat si tuturor celor interesati de cunoasterea fenomenelor si proceselor din natura.

Intregul material faunistic din a las este riguros ordonat si are la baza un sistem modern de clasificare, in special filogene ic, in care sun incluse si notiuni din domeniul morfologiei, fiziologiei, ecologiei, etologiei e c.
Imaginile reproduse, prezen and de cele mai multe ori speciile in mediul lor natural, oglindesc marea diversitate a regnului animal, iar prin cantitatea si calitatea informatiilor care le insotesc lucrarea de fata starnest e interesul intelectual" pentru cele mai frumoase si interesante aspecte ale biologiei animale.

De remarcat, in ceea ce priveste originali atea lucrarii, si reproducerea unor citate semnificative, care au scopul de a sensibiliza cititorul spre o atitudine protectoare si de respect fata de natura.
 
In concluzie, Atlasul zoologic scolar este o lucrare atragatoare si elocventa prin calitatea
figurilor, prin indicatiile explicative date fiecarei specii In parte, impunandu-se ca un excelent material auxiliar, care completeaza In mod fericit pachetul educational destinat studierii biologiei in scoala.Prof. univ. dr. Maria Nastasescu, Facultatea de BiIologie, Universitatea din Bucuresti


Atlasul prezinta intr-o forma unitara cunostintele de zoologie necesare pregatirii elevilor din clasele de gimnaziu si liceu. Tinand cont de prevederile programei scolare si de modul cum acestea se regasesc in manuale, autoarea insista asupra problemelor evolutiei animalelor nevertebrate si vertebrate, ale adaptarii lor la cele mai variate conditii de mediu, descriind indeosebi speciile cu importanta teoretica si practica.

Format: 21 x 29, 5 cm
Anul aparitiei: 2007
Numar pagini: 76
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Atlas zoologic scolar (Zoe Partin)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.