Atrage zeii de partea ta

Atrage zeii de partea ta
Anul publicării: 2009
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Atrage zeii de partea ta. Daca vi s-aîntâmplat vreodata sa va ridicati noaptea ochii spre stele si sa vaîntrebati care e locul vostruîn lume sau v-ati simtit dezamagit din cauza ca horoscopurile din reviste nu va transmitîntelepciunea siîntelegerea de care aveti nevoie ca sa rezistati, Caroline Casey e cea pe care ati asteptat-o.
         "Atrage zeii de parte ta" este o carte extraordinaraîn care autoarea prezinta remarcabila sa doctrina a Astrologiei Vizionare, o adevarata scoala a misterelorîn care profesori ne sunt planetele ? i arhetipurile spirituale pe care le reprezinta, numite aici"zei". Suntem invitati sa ne privim vietile  ca pe adevarate romane politiste ale cautarii spirituale,în care indiciile sunt pretutindeni? iîn care semnele pot fi descifrate cu ajutorul acestor"zei". De pilda, Venus ne arata cum afinitatile si ciudateniile noastre sunt indicii cu privire la misiunea si contributia noastra unicaîn lume.
           Caroline Casey vaînvata sa va largiti sfera personala cu cele zece parti ale voastre reprezentate de planete. Vetiînvata sa decodati mesajul acestora? i sa folositi acest limbaj pentru venerarea si hranirea fortelor voastre sufletesti, conexiunea voastra cu fortele cosmice.
           Aceasta carte este un instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l poti lasa din mâna. Cititi prima pagina si vetiîntelege de ce.

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2671 sec