Autocontrolul prin Metoda Silva

Autocontrolul prin Metoda Silva
-30%
Autor:
Editura:
Preț: 18,20 lei
26,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Autocontrolul prin Metoda Silva

Prezentare:

In cei peste 40 de ani de la prima editie a acestei carti, peste 14 milioane de oameni au absolvit cursurile de Control Mental, dobandind capacitatea de a-si utiliza mintea la un nivel mai profund si mai eficient, chiar si in situatii de stres, in timpul somnului, oriunde si oricand.

Aceasta carte, care iti va schimba fundamental viata, are la baza un extraordinar curs de 4 zile conceput de Jose Silva. Vei cunoaste tehnici de Control Mental prin care vei putea sa depasesti starile tensionate, obiceiurile negative, nesiguranta emotionala, stresul profesional. Este cunoscut faptul ca o mare parte din bolile care ne scurteaza viata au la baza acumularea stresului pe care il intalnim zilnic; Metoda Silva este un pachet de tehnici ce iti vor vindeca mintea si trupul, si iti vor insanatosi sufletul.

Autocontrolul prin Metoda Silva este probabil cea mai importanta carte pe care o vei citi vreodata.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Cunosc metoda Silva din 1993. Atunci nu se faceau cursuri, dar cineva mi-a daruit sinteza cartii. Am practicat-o, alaturi de multe alte metode. Ar trebui introdusa aceasta metoda in scoli, in locul orelor de religie. Cand veti avea cartea in stoc, as dori sa o comand si eu!
Created in 0.130 sec