Avadhuta Gita
14,18 lei
15,75 lei (-9,97%)

Avadhuta Gita

Avadhuta Gita
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128
Format: 13x20cm
Preț: 14,18 lei
15,75 lei (-9,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Mesajul lui Avadhuta, intelept printre intelepti, este de o simplitate dezarmanta: "Totul este Beatitudine, eu sunt precum cerul". Aceste cuvinte se adreseaza Mintii.
Prin acest dialog intre Gandire (care este numai neliniste) si Constiinta (care este numai serenitate), autorul ne invita sa fim liberi, eliberati de toate legaturile, impacati si luminosi.
Aceasta Gita este unul dintre marile texte ale spiritualitatii indiene. Ea este atribuita lui Dattatreya si apartine traditiei Advaita Vedanta." (Alain Porte)

"In Avadhuta Gita, Dattatreya nu cauta argumente sau justificari logice care sa ii sustina viziunea. El face pur si simplu cele mai uimitoare afirmatii despre ceea ce suntem cu adevarat, iar mesajul sau are un farmec aparte deoarece are savoarea revelatiei, si nu caracterul arid al unei dizertatii teoretice. El ne dovedeste astfel ca pe cat este de inalta, Advaita, viziunea non-dualitatii, ea este si foarte simpla, in acelasi timp. Avadhuta Gita este fascinanta in primul rand pentru freamatul inimii, inspiratia, puritatea viziunii pe care Dattatreya, "incarnare a beatitudinii" - asa cum se descrie pe el insusi - ne-o induce. Acest suflu inspirator pluteste pretutindeni in aceasta lucrare, deasupra conceptelor si imaginilor mentale. De aceea este o Gita, un cantec, si nu un simplu text. Iar cantecul lui Avadhuta izvoraste din linistea absoluta a constiintei unei fiinte desavarsite." (Claudiu Trandafir)

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Created in 0.6147 sec