AVENTURA CUNOASTERII, clasa II, partea I

AVENTURA CUNOASTERII, clasa II, partea I
PRP: 28,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,40 lei
Diferență: 5,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Lucrarea are ca punct de pornire programa scolara pentru Limba si comunicare in limba romana, dar si observatiile referitoare la rezultatele elevilor romani la testarea de tip PIRLS. De aceea in carte veti regasi atat textul literar, cat si cel informativ, iar prin sarcinile formulate ne-am propus sa contribuim la: dezvoltarea competentei de receptare a mesajului scris, familiarizarea elevilor cu itemii cu alegere multipla si cei cu raspuns construit, dezvoltarea gandirii critice la elevi.

Prima parte a acestei lucrari este destinata studiului din modulele I si II si contine cinci unitati de invatare:

1.Portrete de familie

2.Prieteni

3.Jocuri si jucarii

4.Sa daruim

5.De la Pamant la Soare

Este usor de observat ca prin temele abordate dorim cultivarea la copii a unor valori ca: respectul, prietenia, cooperarea, bunatatea, sinceritatea, curiozitatea etc.In acest sens, am selectat si am adaptat cu atentie textele-suport.

Continuturile noi sunt introduse gradat, acoperindu-se in totalitate cerintele programei in vigoare.

Prin rezolvarea sarcinilor de lucru, elevii au posibilitatea sa lucreze cu textul, sa isi exprime opiniile, sa isi argumenteze alegerile, sa isi manifeste creativitatea, sa aiba initiativa, sa lucreze in echipa, sa se evalueze si sa evalueze.

In cadrul fiecarei unitati exista distinct momentul de lectura.

Lucrarea abordeaza invatarea din punct de vedere holistic, astfel ca fiecare unitate propune un proiect care se deruleaza pe parcurs si care necesita din partea elevilor adaptare, manifestare a competentelor formate in cadrul celorlalte dicipline.

In concluzie, propunem un manual care acumuleaza si valorifica experienta, formare, creativitate in scopul pregatirii elevilor in mod real, in intelegerea si apropierea de text.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0597 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.