Aventurile Broscoiului - Drumul Mare - Malul apei - Padurea Salbatica

Aventurile Broscoiului - Drumul Mare - Malul apei - Padurea Salbatica
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 4 carti, a cate 12 pagini, cartonate, color
Format: 20 x 15
Categoria: Albume
Preț: 25,42 lei
29,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aventurile Broscoiului - Drumul Mare - Malul apei - Padurea Salbatica.

Urmarind, in texte adaptate, patru dintre episoadele-capitole ale cartii lui Kenneth Grahame, cartile cartonate ale colectiei Vantul prin salcii, ales ilustrate, ii vor delecta pe micutii zilelor noastre in aceeasi masura in care au facut-o acum o suta de ani si cu micul Alistair.

MALUL APEI
Satul de-atata curatenie de primavara, Sobolul porneste intr-o preumblare pe malul apei. Asa ajunge sa-l cunoasca pe Soarecele-de-apa, sa se imprieteneasca cu acesta si sa iasa cu el la iarba verde, pe malul apei, prilej cu care face cunostinta cu Vidra, Bursucul si cu Broscoiul cel cu firea schimbatoare, care mereu se-apuca de cate ceva nou, dar ii piere cheful repede si trece la altceva nou... Pe langa aceștia, Sobolul isi mai face un prieten... Cine e acesta? Va lasam sa-l descoperiti singuri!

DRUMUL MARE
Soarecele-de-apa si Sobolul il insotesc pe Broscoi intr-o excursie, cu atat mai mult cu cat acesta are si o caruta-rulota, nou-nouta, numai buna pentru o aventuroasa viata de nomad. Din pacate insa nomazii nostri nu ajung prea departe... Pe drum sunt surprinsi de un automobil. Cum nu mai vazuse o caruta care sa mearga singura, batranul cal sur se sperie, smucește caruta-rulota si o rastoarna in sant! Cu tot necazul pricinuit, nazbatia aceea pe patru roti ii cade cu tronc Broscoiului...

PADUREA SALBATICA
Cum in ultima vreme Bursucul era tare scump la vedere, Sobolul pleaca de unul singur in cautarea lui, hotarat sa bata in lung si-n lat Padurea Salbatica. Speriat insa de zgomotele padurii si de ochii rautaciosi ce pareau sa-l urmareasca dintre radacinile copacilor, ajunge sa se ascunda in scorbura unui copac, acolo unde il si afla pana la urma Soarecele-de-apa. Dupa ce se sfatuiesc ei o vreme, ies din scorbura pregatiti s-o porneasca spre casa... Intre timp insa afara ninsese si peste padure se asternuse un strat gros de zapada! Nimic nu mai aducea cu locurile cunoscute, iar potecile disparusera ca prin farmec. Obositi si inghetati de frig, Soarecele si Sobolul dau intamplator peste o casa... A cui o fi oare?

AVENTURILE BROSCOIULUI
Pasiunea Broscoiului pentru automobile avea sa-l bage intr-un mare bucluc! Bursucul stia ca prietenul sau era un sofer tare nechibzuit, asa ca pentru o vreme, il inchide in dormitorul lui din turnul conacului. Broscoiul insa innoada cateva cearsafuri si... p-aci ti-e drumul! Puteti banui primul lucru pe care-l face atunci cand se vede din nou liber? Bineinteles ca fura un automobil! In scurt timp insa este prins, arestat, condamnat si aruncat in temnita... Ar fi stat el mult si bine acolo, daca nu s-ar fi gasit cineva marinimos care sa-l ajute sa scape. Cred ca v-am facut curiosi sa aflati cine-l ajuta si mai ales cum scapa...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Albume - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1271 sec