Aventurile Bunei Cuviinte. Volumul II. Ghid de bune maniere si cultura.

Aventurile Bunei Cuviinte. Volumul II. Ghid de bune maniere si cultura.
-20%
Anul publicării: 2013
Preț: 9,52 lei
11,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ioana si Mihai, doi frati, elevi in clasa a III-a, ca rasplata pentru faptele lor bune si purtarile alese, primesc de la o vrajitoare misterioasa o umbrela magica, ayand puterea de a le aduce alaturi cei mai indragiti eroi din cartile citite. Intrucat acestia vin inevitabil din trecut si, uneori, de pe alte meleaguri, Ioana si Mihai sunt nevoiti sa-i invete cum sa se poarte in Romania zilelor noastre - prilej pentru ca si micii cititori sa aiba parte de sfaturile lor...
 
Astfel, Ioana si Mihai sunt vizitati, pe rand, de Nica si Smarandita din"Amintiri din copilarie" de Ion Creanga), de Hansel si Grethel (din basmul Fratilor Grimm), de Tom Sawyer si Becky Thatcher (din romanul Aventurile lui Tom Sawyer", de Mark Twain), de Gerda si Kay (din basmul"Craiasa zapezii", de Hans Christian Andersen), de Alice (din.."Tara Minunilor" si"... Lumea Oglinzii", ale lui Lewis Carroll).
In acelasi timp, cei doi frati constata ca si alti prieteni ai lor au primit
e la vrajitoarea cea buna diverse instrumente fermecate, cu aceleasi puteri - asa ca mai cunosc si alte personaje literare, invitate de prieteni si colegi (Adriana, Remus, Andrei, Dana, Mirela, Marcel, Laura, Manuela), printre care: Dl. Goe si Ionel (din schitele"Dl. Goe" si"Vizita", de Ion Luca Caragiale), Enrico si Derossi (din romanul"Cuore, inima de copil", de Edmondo de Amicis), Heidi (din romanul"Heidi, fetita muntilor", de Johanna Spyri), Huck (din romanul"Aventurile lui Huckleberry Finn", de Mark Twain), Dorothy si Toto (din romanul"Vrajitorul din Oz", de L. Frank Baum).

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1034 sec