Bac 2012 ghid de pregatire pentru bacalaureat 2012 Geografie

Bac 2012 ghid de pregatire pentru bacalaureat 2012 Geografie
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Bacalaureat 2012 geografie - Europa - Romania - Uniunea Europeana probleme fundamentale. Ghidul pentru Bacalaureat la Geografie contine: - programa, calendarul si metodologia examenului; - subiectele date la Examenul de Bacalaureat - 2011; - modelul de subiect propus de M.E.C.T.S. pentru 2012; - modele de subiecte create dupa modelul propus; - mic dictionar de termeni geografici si sinteze teoretice. Elevii care au absolvit liceul in cadrul filierei teoretice-profilul umanist, filierei tehnologice-profilul servicii sau a filierei vocationale-toate profilurile si specializarile, cu exceptia celui militar, au posibilitatea de a sustine o proba scrisa de evaluare a competentelor formate la geografie pe durata invatamantului liceal, in cadrul probei E-d), pe baza programei scolare pentru clasa a XII-a, intitulata"Europa - Romania - Uniunea Europeana. Probleme fundamentale".
Proba de geografie consta in trei subiecte: subiectul I - Europa; subiectul II - Romania si subiectul III - Uniunea Europeana.
Aceasta lucrare are ca finalitate familiarizarea elevilor cu exigentele evaluarii la nivel national si cu variatele tipuri de itemi, totodata fiind o oferta cu valoare de ghid pentru profesorii de geografie si un instrument realmente necesar pentru elevi.
Cartea contine calendarul, metodologia, programa, subiectele date la examenul de bacalaureat 2011 (rezolvate) si modelul propus de M.E.C.T.S. si C.N.E.E. pentru examenul de bacalaureat la geografie 2012, impreuna cu sinteze si teste propuse de catre autori create dupa model.
Raspunsurile prezentate si baremele de evaluare asigura posibilitatea controlului propriilor rezultate, a identificarii nivelului competentelor formate si a calitatii cunostintelor insusite.Numar pagini:288
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1079 sec