Bac 2012 Istorie sinteze pentru bacalaureat

Bac 2012 Istorie sinteze pentru bacalaureat
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bacalaureat
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde teste concepute special pentru a asigura trecerea de la modelul centrat pe obiective la modelul centrat pe competente, tinand cont de faptul ca familiarizarea elevilor cu specificul probei scrise la istorie se realizeaza prin formarea de priceperi, obisnuinte de invatare, descoperire, argumentare. In acest scop au fost precizate noua structura, succesiunea si continutul itemilor.

Adresate elevilor si profesorilor care pregatesc examenul de bacalaureat la istorie in anul 2011, testele prezentate pot constitui modele orientative ale unor situatii specifice de realizare a competentelor si a continuturilor din programa scolara pentru examen, fiind alcatuite in urma publicarii modelului de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Lucrarea contine 14 variante de teste corespunzatoare temelor din programa pentru examenul de bacalaureat la istorie, insotite de baremele respective, fapt care permite elevilor sa-si verifice din timp cunostintele si sa depisteze eventualele lacune in pregatire.

Autor: Paul Didita, Vasile Dinu

Caracteristici: 14,5 X 20,5 cm, monocromie, 128 p.

Anul aparitiei:2012
Vezi și alte cărți: Bacalaureat, Istorie, Elevilor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1469 sec