Bacalaureat 2006. Limba si literatura romana. Rezumate ale textelor narative si dramatice studiate in liceu. Clasa a XII-a

Bacalaureat 2006. Limba si literatura romana. Rezumate ale textelor narative si dramatice studiate in liceu. Clasa a XII-a
-15%
ISBN: 973-689-057-0
Pagini: 172 pagini / o culoare
Categoria: Generalitati
Preț: 7,14 lei
8,40 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea ofera elevilor care sustin examenul de bacalaureat modele de rezumate ale unor texte narative sau dramatice, constituind un prim pas de abordare a unei lecturi. Lucrarea este structurata in doua capitole mari: "Proza" si "Dramaturgia".
Capitolul "Proza" cuprinde speciile literare: "proza savanta", basmul, povestirea, nuvela si romanul, iar capitolul "Dramaturgia" trateza la randul lui comedia si drama. Fiecare dintre aceste specii literare este exemplificata printr-una sau mai multe creatii, astfel incat sa fie "acoperite" mai toate operele din diverse manuale alternative.
Modelele propuse sunt un punct de plecare pentru construirea propriului rezumat. Fiecare elev isi poate selecta operele studiate in clasa (in conformitate cu manualul utilizat) sau isi poate largi si imbogati cunostintele citind si rezumatul altor texte.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0946 sec