Bacalaureat 2014 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a conform modelelor stabilite de MEN

Bacalaureat 2014 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a conform modelelor stabilite de MEN
-25%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a isi propune sa indrume absolventii de liceu, in vederea promovarii, cu rezultate foarte bune, a examenului de bacalaureat.

Prezentarea sistematizata a capitolelor incluse in programa de bacalaureat, din materia studiata in clasele a XI-a si a XII-a, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 50 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare integrala a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea puterii de selectare a variantelor corecte de raspuns, a capacitatii de redactare si formulare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific.

Nr. de pagini : 288
Anul aparitiei : 2014
Autori : Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Dragomir

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1292 sec