Bacalaureat 2014. Limba si literatura romana 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN

Bacalaureat 2014. Limba si literatura romana 90 de subiecte pentru proba scrisa dupa modelul MEN
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat
Preț: 19,65 lei
23,12 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza atat elevilor de clasa a XII-a, cat si profesorilor, fiind un instrument de lucru eficient in vederea pregatirii Examenului de Bacalaureat, la proba scrisa de limba si literatura romana.

La nivelul structurii, lucrarea contine trei mari capitole: Aspecte teoretice, Modele rezolvate si Teste propuse spre rezolvare. Aspectele teoretice se refera la notiunile necesare pentru rezolvarea itemilor. propusi la Subiectul 1, itemi care valorifica un text suport la prima vedere.
Un element de noutate al acestei lucrari il reprezinta gruparea modelelor si a testelor in functie de genul caruia ii apartine textul suport (cate 2 modele si cate 10 teste cu suport epic, liric si dramatic) si in functie de cele doua profiluri de invatamant liceal: umanist si real.
Cartea cuprinde 90 de subiecte, elaborate in concordanta cu noile modele de teste propuse de Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Subiectele prezentate spre rezolvare se doresc a fi incitante, atractive, implicand o gama variata de cunostinte, precum si experienta acumulata de elevi de-a lungul intregului ciclu liceal, atat la nivel mediu, cat si la nivel de performanta. Temele de lucru abordate isi propun sa scoata in evidenta o pregatire riguroasa si complexa a candidatilor, originalitatea elevilor in demersul creativ, capacitatea acestora de a corela si de a contextualiza notiuni acumulate in timpul celor doisprezece ani de studiu, dar si de a atinge, la final, un anumit nivel de performanta. Aceasta lucrare constituie o excelenta modalitate de evaluare/autoevaluare, putand fi utilizata la simulari ale examenului scris, in pregatirea individuala sau de la clasa, dar si pentru pregatirea concursurilor si olimpiadelor scolare.

Autoarea

Nr. de pagini: 272
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1459 sec