Bacalaureat 2017, Limba si literatura romana profil real - 76 de variante de subiecte pentru proba scrisa si 30 de variante pentru proba orala dupa modeul M. E. N. C. S.

Bacalaureat 2017, Limba si literatura romana profil real - 76 de variante de subiecte pentru proba scrisa si 30 de variante pentru proba orala dupa modeul M. E. N. C. S.
-18%
Preț: 20,50 lei
25,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 296
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat 2017, Limba si literatura romana profil real - 76 de variante de subiecte pentru proba scrisa si 30 de variante pentru proba orala dupa modeul M. E. N. C. S. - Dan Gulea.
 
Lucrarea Bacalaureat 2017. Limba si literatura romana – profil Real este companionul firesc al absolventilor si elevilor de liceu pentru pregatirea examenului de maturitate, adresandu-se deopotriva candidatilor sesiunilor speciale, ai sesiunilor de vara si de toamna organizate de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice, de la Filiera teoretica – profilul Real si Filierele tehnologica si vocationala – toate profilurile (cu exceptia profilului Pedagogic).
Cuprinde:
- Breviar conceptual privind aspectele teoretice ale rezolvarii subiectelor, unde este explicat fiecare tip de cerinta la subiectul scris si la cel oral, cu exemplificari si notiuni generale de lingvistica si de teorie literara
- 76 de variante de subiecte pentru proba scrisa (inclusiv modelul 2016), dintre care 30 cu rezolvari
- 30 de variante de subiecte pentru proba orala, dintre care 15 cu rezolvari
- Indice tematic pentru subiectele scrise
 


Nr. de pagini: 296
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.