Bacalaureat fizica. Teste pentru examenul de bacalaureat

Bacalaureat fizica. Teste pentru examenul de bacalaureat
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bacalaureat
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Recomandari

Culegerea aceasta este destinata evaluarii finale a cunostintelor elevilor in vederea sustinerii examenului de bacalaureat. Conform modulul de desfasurare a examenului de bcalaureat elevii trebuie sa aleaga doua arii tematice dintre cele patru prevazute de programa scolara. Cele patru arii tematice sunt: mecanica, elemente de termodinamica, producerea si utilizarea curentului continuu si optica.


Culegerea cuprinde cate 20 teste pentru fiecare modul si rezolvarile aferente.

Testele au nivel mediu si cuprind toate notiunile necesare pentru a cunoaste intreaga materie de studiat la fiecare modul. Trebuie insa rezolvate toate testele. De remarcat ca aceste teste nu cuprind grile cu teorie foarte usoara cum ar fi precizati unitatea de masura pentru viteza, intensitatea curentului electric, capacitatea calorica, etc.

Pentru o buna evaluare a cunostintelor dupa invatarea materiei de examen se rezolva cate doua module in maximum 3 ore (de exemplu testul Nr. 1 mecanica si testul Nr. 1 optica). S atribuie cate 0, 3 p pentru fiecare grila rezolvata corect si cate 1, 5 p pentru fiecare problema rezolvata corect.

Astfel pentru fiecare test rezolvat corect numarul maxim de puncte este 4, 5 p. Pentru cele doua module se vor obtine 9 p si se adauga punctul din oficiu, astfel se va obtine nota finala.

Succes tuturor candidatilor la examenul de bacalaureat!


Mihaela Chirita, profesor la Colegiul National Sfantul Sava - Bucuresti.

Din cuprins:

Mecanica
Elemente de termodinamica
Producerea si utilizarea curentului continuu
Optica


Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 212

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1550 sec