Bacalaureat Geografie 2009. Europa-Romania-Uniunea-Europeana. Probleme fundamentale

Bacalaureat Geografie 2009. Europa-Romania-Uniunea-Europeana. Probleme fundamentale
-23%
Preț: 17,33 lei
22,50 lei (-22,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat Geografie 2009. Europa-Romania-Uniunea-Europeana. Probleme fundamentale - Editura Corint. Evaluare continua
Pregatirea bacalaureatului
Teste si bareme


Prezenta lucrare cuprinde modele de teste de geografie pentru pregatirea examenului de bacalaureat, probele D, E si F, respectand programa de examen, in conditiile exigentelor actuale.

Concepute pe trei secvente (subiecte), in conformitate cu cele trei parti ale manualului de geografie pentru clasa a XII-a - Europa, Romania si Uniunea Europeana -, testele pentru clasa a XII-a sunt organizate astfel: testele 1-12 sunt destinate invatarii si autoevaluarii"din mers" (pe masura parcurgerii materiei) si au o structura complexa; testele 13-29 sunt concepute pentru evaluari integrate si acopera intreaga materie de examen.
Manualul de geografie pentru clasa a XII-a al Editurii Corint si prezenta culegere de teste reprezinta baza abordarii eficiente a examenului de bacalaureat 2009. Cele doua lucrari pot fi utilizate si pentru examenul de admitere la Academia de Studii Economice sau la facultatile de geografie, deoarece ofera un sistem referential de baza in pregatirea viitorilor candidati.


Format: 16,5 x 23,5 cm
Numar pagini: 192

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.