Bacalaureat matematica M1. 45 de teste, 29 de sectiuni recapitulative. Filiera teoretica (profil real) si vocationala (profil militar)

Bacalaureat matematica M1. 45 de teste, 29 de sectiuni recapitulative. Filiera teoretica (profil real) si vocationala (profil militar)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Bacalaureat
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica - bacalaureat este un ghid util ce vine In intarnpinarea elevilor de liceu care se pregatesc pentru sustinerea examenului de bacalaureat In anul 2014, la proba Matematica M 1.
Ghidul de pregatire este structurat in 29 de secvente, corespunzatoare temelor recapitulative din programa de matematica M1 pentru bacalaureat, oferind elevilor cateva notiuni de teorie, dar si o serie de exercitii si probleme specifice fiecarei teme abordate. Ghidul contine, de asemenea, si 45 de teste recapitulative, realizate In conformitate cu modelele MEN.
Temele sunt impartite pe ani de studiu, iar la sfarsitul fiecarui an, exista cate doua teste recapitulative: clasa a IX-a (Multimi si elemente de logica.matematica, Siruri. Siruri particulare - progresii, Functii. Lecturi grafice, Functia de gradul 1, Functia de gradul al II-lea, Interpretarea geometrica a proprietatilor algebrice ale functiei de gradul al II-lea, Vectori In plan, Coliniaritate, concurenta, paralelism, Elemente de trigonometrie, Aplicatii ale trigonometriei si ale produsului scalar a doi vectori in geometria plana), clasa a X-a (Multimi de numere. Radical. Logaritm. Numere complexe, Functii si ecuatii, Metode de numarare. Permutari. Aranjamente. Combinari, Matematici financiare, Geometrie analitica), clasa a XI-a (Permutari, Matrice, Determinanti, Sisteme de ecuatii liniare, Siruri de numere reale. Limite de functii, Continuitate, Derivabilitate, Reprezentarea grafica a functiilor), clasa a XII-a (Grupuri, Inele si corpuri, Inele de polinoame cu coeficienti Intr-un corp comutativ, Primitive, Integrala definita, Aplicatii ale integralei definite).

Nr. de pagini : 304
Anul aparitiei : 2013
Autori : Felicia Sandulescu, Dana Ciofu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1459 sec