Bacalaureat. Teste pentru pregatirea suplimentara

Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Bacalaureat – Teste pentru pregatirea suplimentara – de Burlacu Elena Luminita, Eftimie Aura Elena, Stanescu Dorina Eugenia, Serban Laura, Divoiu Maria, Pandelea Aurelia Daniela, Zafiu Carmen Luiza – Editura Letras, 2024

O singura lucrare – mai multe provocari pentru pregatirea suplimentara a examenului de Bacalaureat

 

Culegerea se adreseaza tuturor celor care sustin Examenul National de Bacalaureat, indiferent de profil. Disciplinele au fost alese astfel incat testele sa acopere proba obligatorie de limba si literatura romana, proba specifica profilului uman la disciplina istoria romanilor si patru dintre disciplinele optionale (biologie, informatica, logica si sociologie). Testele propuse de autoare respecta programele scolare in vigoare si au fost concepute conform modelelor furnizate de catre Ministerul Educatiei. De asemenea, patruzeci dintre ele sunt insotite de rezolvari si de bareme de corectare si notare, devenind prin aceasta un instrument eficient pentru pregatirea probelor scrise ale Bacalaureatului.

 

Autoarele sunt profesoare la Liceul Teoretic ,,Grigore Tocilescu” Mizil, judetul Prahova, au peste 25 de ani vechime in invatamant, gradul didactic I si au urmat numeroase cursuri de perfectionare precum Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti, Resurse educationale deschise si Programul de formare pentru constituirea Corpului de profesori evaluatori pentru examenele si concursurile nationale. De asemenea, au facut in fiecare an parte din Comisiile de Evaluare din cadrul examenelor nationale, ceea ce a contribuit la formarea experientei in domeniu.

 

Cu speranta ca aceasta culegere este un material util, va dorim succes!

Autoarele

 

Limba si literatura romana:

Elena Luminita Burlacu, testele 1-10

Aura Elena Eftimie, testele 11-20

Istoria romanilor:

Dorina Eugenia Stanescu, testele 1-10

Laura Serban, testele 11-20

Biologie: Maria Divoiu

Informatica: Aurelia Daniela Pandelea

Logica, argumentare si comunicare si Sociologie: Carmen Luiza Zafiu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0768 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.