Barbara Y Martin, Karma si reincarnarea - Dezvaluirea celor 800 de vieti ale fiecaruia in drumul catre iluminare

Barbara Y Martin, Karma si reincarnarea - Dezvaluirea celor 800 de vieti ale fiecaruia in drumul catre iluminare
-28%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Ezoteric
Preț: 28,08 lei
39,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta e prima carte in care Barbara Martin propune o descriere (inspirata si originala) a complicatei lumi in care se petrece renasterea spirituala. Ea si coautorul cartii, Dimitri Moraitis, dezvaluie cum vad ei viata de dupa moarte - pe baza explorarilor facute personal, precum si a coplesitoarelor incursiuni clarvazatoare in lumile spiritului.

Un autentic miracol - intr-un singur volum, cu informatie complet accesibila pentru publicul larg - cartea de fata e perfecta pentru aceia care vor sa faca primii pasi pe calea dezvoltarii spirituale, dar si pentru cei care au permanent aspiratii de aceasta natura.

Fie ca o cititi ca pe un indrumar extrem de concret pentru a intra si a iesi din ciclul karmic, fie ca o luati drept un ghid intr-un itinerar spiritual, cartea aceasta este o descriere a felului in care functioneaza reincarnarea.

Lucrarea imbina imaginea lumii de dincolo cu mecanismele karmei, ofera sfaturi utile si instrumente pentru a evita karma ostila, apropie cititorii de scopul lor fundamental, acela de a ajunge la perfectiunea spirituala.

Exista viata dupa moarte, iar Barbara Martin a vazut-o!

„Noi toti am trait o extraordinara serie de vieti, care ne-au condus la experienta actuala. Iar viata pe care o traim acum ne va pregati pentru vietile ce vor veni.“
BARBARA MARTIN

BARBARA Y. MARTIN, autor recunoscut la nivel international si specialist in aura, este unul dintre clarvazatorii si indrumatorii spirituali de top ai vremurilor noastre, cu o cariera de peste patruzeci de ani. Supranumita, in mod afectuos,„Mozart al metafizicii“, s a nascut cu darul de a vedea aura si alte fenomene spirituale in cele mai mici detalii. A invatat mii de oameni sa si imbunatateasca viata, dezvoltandu si latura spirituala.
Martin este coautoarea cartii Schimba ti aura, schimba ti viata!, distinsa cu multe premii si publicata deja in treizeci de tari, si a volumului Puterea vindecatoare a aurei, castigatoare a premiului Benjamin Franklin Book si aprobata de specialisti din domeniul medical - printre care dr. C. Norman Shealy si dr. Richard Gerber.

DIMITRI MORAITIS este cofondator si director executiv al Institului de Arte Spirituale, organizatie educationala si editoriala care ajuta oamenii sa si inteleaga si sa si dezvolte latura spirituala prin intermediul cartilor, CD urilor, cursurilor, workshop-urilor si seminariilor. Conduce cursurile si workshop-urile oferite de institut si este licentiat in arte plastice la Universitatea din New York. Dimitri Moraitis este un desavarsit indrumator spiritual si vindecator si a tinut prelegeri impreuna cu Barbara Martin pe tot teritoriul SUA. Este coautorul cartilor Schimba ti aura, schimba ti viata! si Puterea vindecatoare a aurei.

Nr. de pagini : 416
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1120 sec