Baron-Reid Colette, Calatorie prin Chakre - Format MP3

Baron-Reid Colette, Calatorie prin Chakre - Format MP3
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Calatorie prin chakre este un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine si totodata deosebit de eficient, stand la baza programului de dezvoltare intuitiva sustinut de autoare in cadrul seminariilor si atelierelor sale in audiobook-ul Calatorie printre chakre (Journey Through The Chakras), aparut pentru prima oara in romana, autoarea canadiana Colette Baron-Reid ne propune un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine, dar si deosebit de eficient. De vreme ce chakrele in sine constituie legatura energetica dintre minte si trup si se considera ca au o influenta puternica asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare si meditatie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare si echilibrul fizic, emotional si spiritual.

Calatorie prin chakre este un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine si totodata deosebit de eficient, stand la baza programului de dezvoltare intuitiva sustinut de autoare in cadrul seminariilor si atelierelor sale.

„Lasa-te purtat printr-un exercitiu de vizualizare creativa, prin cele sapte trepte ale constientei in continua extindere. Incepand cu prima chakra si piatra pretioasa aferenta, si parcurgandu-le apoi pe toate celelalte, vei reusi sa eliberezi, sa echilibrezi si sa refaci acesti centri energetici, pentru a restabili o stare generala de bine a organismului, atat la nivel fizic, cat si spiritual.”

Cel mai bun mod de a folosi acest CD este sa-ti rezervi 45 de minute numai pentru tine. Stai jos sau chiar intins pe spate, in liniste, asculta si paseste intr-o frumoasa calatorie spirituala.

Conceptul modelului filosofic al universului structurat pe sapte niveluri, asa cum este reprezentat prin sistemul chakrelor, provine din cultura orientala. Initial introdusa prin yoga, este o disciplina fizica si mentala holistica, avand scopul de a imbina Divinul cu individualul, conlucrand cu sistemul chakrelor in scopul vindecarii si al starii de bine. Termenul chakra provine din sanscrita, unde insemna„roata“, si descrie un disc turnant de energie. Aceste sapte roti se succeda intr-o coloana ce porneste de la baza coloanei vertebrale si ajunge pana in crestetul capului.

De vreme ce chakrele in sine constituie legatura energetica dintre minte si trup si se considera ca au o influenta puternica asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare si meditatie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare si echilibrul fizic, emotional si spiritual.

Format : Audio CD MP3
Durata: 45 min
Anul aparitiei : 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1357 sec