Ben Stein, Minighid de investitii alternative. Culege recompense indraznind sa fii diferit

Ben Stein, Minighid de investitii alternative. Culege recompense indraznind sa fii diferit
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 288
Categoria: Bussines
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Minighid de investitii alternative face parte din seria Carti mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica sustinut de Erste Asset Management.

Ben Stein si Phil DeMuth joaca rolul unor ghizi de incredere, care croiesc drumul prin jungla deasa a investitiilor alternative. Cei doi identifica flora si fauna acestui mediu si va invata ce„specii" puteti consuma si ce„specii" va vor consuma pe voi daca le veti da cea mai mica sansa. Autorii explica intr-un limbaj accesibil– si nu in cine stie ce dialect straniu– cum functioneaza fiecare produs si fiecare clasa de produse si cum pot fi folosite acestea cu riscuri minime si castiguri maxime.

Stein si DeMuth va pun la dispozitie o serie de strategii de management pentru a putea profita de cele mai bune dintre cele mai bune produse alternative. Indiferent de bugetul de care dispuneti, de nivelul de experienta sau de nivelul de toleranta la risc, veti afla cum puteti folosi investitiile alternative– fie ca este vorba de REITs, de fonduri future, hedge sau mutuale–, astfel incat sa va puneti banii la adapost de toate pericolele care pandesc in piata sa iesiti invingatori in orice climat economic.

Ben Stein si Phil DeMuth abordeaza domeniul investitiilor dincolo de sfera actiunilor si a obligatiunilor, cu stilul accesibil si spiritul practic ce ii caracterizeaza. Cei doi autori propun investitorilor nefamiliarizati cu terminologia si cu strategiile specifice acestei arii investitionale o prezentare de ansamblu accesibila, precum si o serie de modalitati de impact prin care pot exploata diversele oportunitati care le ies in cale. Pentru orice persoana asaltata de publicitatea excesiva a acestui domeniu si care, implicit, s-a intrebat la ce se refera acesta, minighidul de fata este un prim pas, antrenant si usor de citit, pentru selectarea investitiilor alternative potrivite.
Geoff Considine, Doctor Ph. D., Quantext

Daca exista doua persoane capabile sa adauge sare si piper fondurilor de hedging, acestea sunt Stein si DeMuth. Cei doi au reusit sa scrie un ghid de investitii alternative instructiv, accesibil si plin de informatii interesante. Ar trebui sa cititi aceasta Kama Sutra a manualelor de investitii nu doar pentru provocarile pe care le abordeaza, ci si pentru a invata cum puteti evita hazardul investitiilor nerentabile si riscante.
Andrew Lo, profesor si director, MIT Laboratory for Financial Engineering

Nr. de pagini: 288
Anul aparitiei: 2016
Autori: Ben Stein, Phil DeMuth

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1171 sec