Biblia Vanzarilor. O carte fundamentala in domeniul vanzarilor

Biblia Vanzarilor. O carte fundamentala in domeniul vanzarilor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Carti diverse
Preț: 45,03 lei
52,98 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aceasta carte best-seller reprezinta un ghid practic de introducere in arta vanzarilor. Ea a ajutat sute de mii de oameni sa avanseze in jocul vanzarilor, propunand metode si tehnici verificate, care au ca rezultat cresterea vanzarilor si loializarea clientilor.
"Biblia Vanzarilor este un instrument de marketing incredibil de folositor. O lectura usoara, plina de ponturi si informatii pentru obtinerea succesului. Am cumparat 5 exemplare, cate unul pentru fiecare dinte asociatii mei de vanzari si unul pentru mine. Este o carte pe care trebuie sa o ai.”
Nancie Cameron - Presedinte
Creative Cakes, Inc.

"Daca exista vreo carte mai buna despre vanzari, eu inca n-am gasit-o. Introspectia lui Jeffrey merge dincolo de procesul de vanzare si ajunge chiar in inima problemei – construirea relatiei care aduce vanzarile.”
Mark Meyer - VP Sales
Marketing & Technical Materials, Inc.

"Biblia vanzarilor a directionat succesele mele in vanzari din pozitia de Sales Manager la cea de Sales Director, apoi la cea de Director zonal de vanzari, pana la functia actuala de vicepresedinte de vanzari. Iti multumesc, Jeffrey, pentru ca m-ai ajutat sa avansez in <>.”
Bryan D. Moore, Vicepresedinte de vanzari & marketing
Targeted Golf Solutions


DESPRE AUTOR

JEFFREY  GITOMER este o autoritate mondiala in domeniul vanzarilor si serviciilor pentru clienti. El sustine anual peste 150 de programe de training si conferinte de vanzari, pentru companii precum: IBM, AT&T, Coca-Cola, hotelurile Hilton, revista Inc., Siemens si Cintas. Este autorul editorialului Sales Moves, care apare in 85 de ziare de afaceri din Statele Unite si Europa, fiind citit de peste 3. 500. 000 de oameni saptamanal.

Nr. de pagini: 416
Anul aparitie: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec