Bijuterii de vis. Despre pietre pretioase si intalniri cu bijuterii din Suedia

Bijuterii de vis. Despre pietre pretioase si intalniri cu bijuterii din Suedia
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

BIJUTERII DE VIS Cuvant inainte.

Meseria de bibliotecara mi-am ales-o de copil, convinnsa fiind ca este singura meserie pe care as practica-o cu mare placere, caci imi imaginam ca nu trebuie sa fac altceva decat sa citesc, sa citesc, sa citesc sa-mi imbogatesc mereu cunostintele.
Scoala Tehnica de bibliotecari si apoi Facultatea de Biblioteconomie pe care le-am absolvit la Bucuresti nu mi-au implinit chiar acest vis. Dar cand in 1982 am absolvit Scoala Superioara de Bibliotecari, sectia

Documentare-Informare, in Suedia, ceea ce a dus la angajarea mea imediata ca bibliotecar, visul de copil mi s-a implinit.

Ca bibliotecara de informatii in Suedia trebuia sa, raspund intrebarilor cititorilor, aceasta insemnand ca trebuia eu insami sa ma documentez ca sa raspund cititorilor. Informatiile culese pentru cititorii mei se intorceau la mine, imbogatindu-mi mintea si sufletul.
   
Lipsa de cunostinte minime necesare intr-un anumit, domeniu imi crea o frustrare deosebita, care ducea la o dorinta acerba de a afla cat se poate de mult despre acel domeniu. Si pentru o perioada, mai lunga sau mai scurta, imi cream o pasiune in acel domeniu!
N-am o explicatie stiintifica de ce, dar afirm ca in,diferite perioade cititorii solicitau mai multe informatii intr-un anumit domenii si aceasta imi cerea sa ma documentez asupra domeniului respectiv mai mult si sa-mi largesc astfel si bagajul meu de cunostinte.


Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 250 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Bijuterii de vis. Despre pietre pretioase si intalniri cu bijuterii din Suedia

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1127 sec