Biocentrismul
17,54 lei
25,05 lei (-29,98%)

Biocentrismul

Biocentrismul
-30%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 17,54 lei
25,05 lei (-29,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Biocentrismul - sau cum viata si constiinta sunt cheile pentru intelegerea adevaratei naturi a Universului.
Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas."Semnificatia" fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum decat eram atunci."Teoria totului", despre care de zeci de ani se promite ca e pe aproape, e blocata in matematicile abstracte ale teoriei stringurilor, cu afirmatiile ei imposibil de dovedit.
Aceasta carte propune o noua perspectiva: anume ca teoriile noastre actuale cu privire la lumea fizica nu functioneaza si nu vor putea fi facute sa functioneze niciodata, pana ce nu vor lua in calcul viata si constiinta. Aceasta carte sugereaza ca, ma degraba decat sa fie un rezultat intarziat si minor a miliardelor de ani de procese fizice, viata si constiinta sunt absolut fundamentale pentru modul in care intelegem universul. Numim aceasta noua perspectiva biocentrism.
Biocentrismul pune temelia pentru noi dimensiuni de investigatie in fizica si in cosmologie. Aceasta carte va prezinta principiile biocentrismului - toate elaborate pe baze stiintifice acceptate si toate cerand o regandire a actualelor nostre teorii despre universul fizic.


Numar pagini: 246
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1304 sec